Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Január 17. 14:25, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

13 ezer pár hamis cipőt foglaltak le

13 ezer pár hamis cipőt foglaltak le

Több mint 13 ezer pár hamis márkajelzésű sportcipőt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrei az M15-ös autóúton a magyar–szlovák határ térségében.

A bevetési főigazgatóság munkatársai egy magyar teherautót ellenőriztek, amely az okmányok szerint a Virgin-szigetekről származó sportcipőket szállított Hamburgból Budapestre. A pénzügyőrök a konténer tételes vizsgálatakor 11 ezer pár, hamis védjeggyel ellátott, az eredetire megtévesztően hasonlító felnőtt-, valamint 2200 pár gyermeksportcipőt találtak. A hatóság a 102 millió forint értékű szállítmányt lefoglalta, és áru hamis megjelölése bűncselekmény miatt eljárást indított.

MTI

Címkék: cipő, hamis, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.