Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. November 05. 10:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

40 éves lett Németh Kristóf - egy életre tervez Judittal

40 éves lett Németh Kristóf - egy életre tervez Judittal

40 éves lett a Játékszín igazgatója. Németh Kristóf számára a születésnapok nagyon bensőséges ünnepek, amit csak szűk családi körben szokott megünnepelni.

Családjukban hármas születésnapot szoktak ülni novemberben, mert rajta kívül az édesanyja és kisfai, Lőrinc is ünnepel. Idén, amikor a negyedik x-et töltötte be mégis szakított a hagyományokkal és kedvesével, Judittal elszökött a fővárosból a magyar Afrikába, ahol kettesben töltöttek néhány meghitt napot.

„Először Lóci fiammal jártam a Bambara Hotelben. Akkor még kicsi volt és nagyon megörült „Szurcsinak” a szállodától kapott kis szurikátának, aki a mai napig az ágyát díszíti otthon – emlékszik Kristóf – már akkor felfedeztem, hogy a gyermekbarát szállodának számtalan romantikus zuga is van, ahol a kedvesemmel bújhatok el egy kicsit. Most pedig még az alkalmat is megtaláltuk rá a párommal.”

Kristóf és Judit lassan fél éve járnak együtt, már össze is költöztek és az Fővárosi Operettszínház bájos táncművésze hamar elnyerte párja kisfiának a bizalmát.
„Lócival jó barátok lettünk. Most mikor megtudta, hová utazunk az apukájával rögtön a lelkemre kötötte, hogy a szurikátákat ki ne hagyjam, simogassam meg a nevében. – mosolyog Judit.

„Örültem, hogy most a kedvesemmel érkezhettem a Bambara Hotelbe, ami számomra az igazi lélekoázis. A szálloda teljes egészében afrikai hangulatot sugároz. Judittal nagyon élveztük a természet közelségét idéző, széna-, és panoráma szaunát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az őszi fák sűrűjére. Órákig tudtunk relaxálni a Száhel wellnessben, ahol közben apró halak dolgoztak a lábunkon” – meséli Kristóf – aki imádja, és nagyon hasznosnak tartja a halpedikűrt, ellenben Judittal, aki nagyon csiklandós.

„Kristóf kedvéért persze bevállaltam, hogy beteszem a lábam a halak közé – emlékszik a táncművész – többszöri nekifutásra sikerült is, persze ő jókat kacagott a próbálkozásaimon. Én pedig a szállodával szövetkezve egy kis meglepetéssel is készültem neki– mosolyog. - Kristófot egy szülinapi tortával leptük meg, amin láttam, hogy el is érzékenyült egy kicsit. A szállodában töltött néhány nap a romantika jegyében telt el. A barlangfürdő varázslatos színvilága teljesen elbűvölt. A Kanaga love szobában rózsaszirmokkal hintett fürdőben pezsgőzhettünk.”

„Lassan már fél éve, hogy együtt vagyunk Judittal – veszi át a szót a Játékszín igazgatója. Ez egy kapcsolatban még nem túl hosszú idő, mégis azt hiszem, hogy komoly szerelem a miénk, egy életre tervezzük. Sikerült Judittal teljesen egymásra hangolódnunk, nagyon szeretjük egymást. Télen szeretnék ismét visszatérni a Bambara Hotelbe, egy családi pihenést tervezek, ahol Judit mellett a kisfiam, és édesanyám is részt venne.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára