Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 13. 14:43, kedd | PR
Forrás: infoVeszprém.hu

A BEMER egészségnapon jártunk

A BEMER egészségnapon jártunk

Az elmúlt szombaton immár második alkalommal került megrendezésre Veszprémben a BEMER egészségnap. Képgalériával!

A tavalyi egészségnap sikerén felbuzdulva, idén ismételten megrendezésre került a BEMER egészségnap, melynek a Villa Medici adott helyet.

A szépszámú egybegyűltet Szemes György, orvostechnikai eszköz tanácsadó, a veszprémi BEMER kezelő vezetője köszöntötte. Személyes példáján keresztül mesélte el megismerkedését a készülékkel és beszámolt gyógyulásának részleteiről is. Elmondta, az emberi szervezet egyik legfontosabb része a mikrocirkuláció, 74%-ot tesz ki a keringési rendszerben, a BEMER terápia lényege pedig, hogy ezt a mikrokeringést javítsa fel, a sok éves kutatómunkával kifejlesztett és tökéletesített speciális BEMER impulzusokkal.

A mindennapi stressz, nem megfelelő táplálkozás, a szervezet túlhajszolása, káros szokások, mind-mind keringési elégtelenséghez vezetnek. Sokféle program közül választhatnak a kezelésre járók, napszaknak, életkornak, betegségnek megfelelően, sőt aki saját készülékkel rendelkezik, akár éjszaka, alvás közben is kezelheti magát.

Horváth Olivér orvostechnikai eszköz szakértő, széleskörű és alapos előadást tartott a mágneses impulzusokkal működő készülék történetéről, az elméleti alapoktól és számos példán át mutatta be jótékony hatásait. Az érdeklődők egészen hihetetlen és nem mindennapi, élő szervezetben készült felvételeket láthattak az emberi mikrokeringésről. A sport világában is igen elterjedt az eszköz és a terápia, ilyen készüléket használ Szabics Imre válogatott labdarúgó, labdarúgó egyesületek és sok atléta, a világranglistán első Roger Federer, de a BEMER-rel kezelik a svájci téli olimpiai válogatott tagjait is.

De nem csak a BEMER-rel ismerkedhettek meg a látogatók a Fourmed Kft jóvoltából vércukor és vérnyomás mérésre is, továbbá állapotfelmérésre is lehetőség nyílt. A Dr. Voll-féle műszeres állapotfelmérésről Széplábi Éva beszélt, Sinka László főorvos úr pedig bemutatta a Fourmed egészségügyi centrumot és a széleskörű állapotfelmérési, egészségügyi lehetőségeket.

A nap hátralevő részében mindenki kipróbálhatta a gépeket, kezeltethette magát térítésmentesen.
Ne bánkódjon amennyiben lemaradt a szombati alkalomról, a hét minden napján szívesen látják az érdeklődőket a BEMER kezelőben, a Veszprém, Rákóczi u. 5 szám alatt.

További információkért kattintson ide az infoveszprem.hu cégregiszterére!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.