Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Október 27. 14:15, csütörtök | Helyi sport
Forrás: veszpremfc.hu

A Gizella és a Veszprém FC is a stadionban játszik

A Gizella és a Veszprém FC is a stadionban játszik

Dupla focimeccs szombaton a stadionban.

Veszprém város NB II-ben induló női csapata előmérkőzést játszik a Hegyvidék csapatával a VFC - Vidi II mérkőzés előtt. A női mérkőzés 11.45 órakor kezdődik, a férfi pedig 14.30-kor.

A hegyvidék jelenleg a második helyen áll és nagy küzdelmet folytat a feljutásért. A Gizella a 8. a tízcsapatos bajnokságban, de a hétvégi győzelmével több helyet is javíthatna.

A Veszprém FC a Videoton FC - Puskás Akadémia csapatát fogadja szombat délután, a meccs időpontjában napsütéses, szép őszi időjárás várható.
A hétközi kiesés a Magyar Kupából várható volt az NB I-es Szombathelyi Haladás ellen, bár titkon mindig reménykedünk, hogy sikerül megnehezíteni vagy akár megtréfalni a magasabb osztályban játszó csapat továbbjutását. A keddi összecsapáson mindaddig nem látszott nagy különbség a két csapat között, amíg a második félidőben be nem állt Kenesei Krisztián. Az ő találatával szerezte meg a vezetést a Hali, a mérkőzés utolsó percében Sipos Norbert alakította kétgólosra a különbséget.

A Vidi II az előző fordulóban a Budaörsöt győzte le 5-1-re és a rossz kezdés után kezd magára találni, már 11 pontja van és 11. helyre jött fel a táblázaton.

A VFC az előző fordulóban egy megnyertnek hitt mérkőzésen tudott egy pontot hazahozni a Paksi FC II otthonából. A sok kidolgozott helyzetünkből nem tudtunk gólokat szerezni, volt amikor a pálya minősége, volt amikor a lelkes ellenfél akadályozta meg a gólszerzésünket és volt amikor rossz döntést hoztunk az utolsó pillanatban. A Veszprém FC jelenleg a 9. helyen áll a 10. forduló után. Körülöttünk nagyon sűrű a mezőny egy győzelemmel helyeket tudunk feljebb lépni, vereség esetén pedig több helyezést is veszíthetünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.