Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2011. November 27. 14:45, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

A rendőrök szeme láttára lopták az üzemanyagot

A rendőrök szeme láttára lopták az üzemanyagot

Honfitársuk kamionjának üzemanyagtartályából lopott gázolajat az a két román férfi, akiket vasárnap hajnalban fogtak el az M7-es autópálya Balaton felé vezető szakaszán, a szabadbattyáni pihenőben – közölte a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya-alosztályának járőrei a parkolóba érve figyeltek fel arra, hogy két, egymás mellett álló, román kamion egyikéből gumicsövön keresztül gázolajat fejt le egy férfi. A rendőrök mind őt, mind a kamion fülkéjében levő társát elfogták – mondta el a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint a két férfi lefeszítette a másik kamion tanksapkáját, majd gumicsövön keresztül, egy szivattyúval ötven liter gázolajat szívott le a másik kamion üzemanyagtartályából, miközben a meglopott jármű vezetője aludt.

A 21 és 44 éves román férfit dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették. Ügyükben rövidesen ítélet születhet, mivel a székesfehérvári nyomozók gyorsított eljárással szeretnék bíróság elé állítani őket.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya-alosztályai az utóbbi időben gyakoribbá vált üzemanyaglopások miatt kiemelt figyelmet fordítanak a sztrádák melletti pihenők főként éjszakai ellenőrzésére, s eddig már több gázolajtolvajt sikerült elfogniuk.

Címkék: üzemanyag, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 21. 17:06, szombat | Kék hírek

Megszegte a távoltartást a bántalmazó volt élettárs

Az 51 éves siófoki férfi korábban bántalmazta volt élettársát, a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

2022. Május 21. 06:00, szombat | Kék hírek

Sínek talpfájából lopott - Keresik

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.

2022. Május 20. 12:47, péntek | Kék hírek

Dílerbandát számoltak fel Hajdú-Bihar megyében

Egy kábítószer-kereskedő bűnszervezet hét tagját fogták el a rendőrök kedden Hajdú-Bihar megyében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2022. Május 19. 14:08, csütörtök | Kék hírek

Tizenhatszorosan körözték, elfogták

A fővárosi nyomozók elfogták a tizenhatszorosan körözött férfit.