Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 09. 08:04, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Az RTL-hez igazol Claudia?

Az RTL-hez igazol Claudia?

A hírekkel ellentétben még egyáltalán nem biztos, hogy Liptai Claudia áll majd Tilla oldalán a jövő év elején induló Megasztárban.

Sőt! A folyosói pletykák szerint az egykori vörös démon az RTL Klub hamarosan induló testvércsatornájával, az RTL2-vel tárgyal.

Női nagyágyút szeretne szerződtetni az RTL Klub új csatornája, aki a bennfentesek szerint nem más, mint Liptai Claudia. "Mindenki arról beszél a csatornánál, hogy egy hatalmas nagyágyúval indul az új tévé. Nem nehéz kitalálni, hogy ki lehet ez: kizárásos alapon Liptai Claudia."

A műsorvezető szénája a TV2-től egyébként kifelé áll: nemrég nemcsak a Mokkát, de a csatorna legnézettebb műsorát, a Jóban Rosszban sorozatot is elhagyta. És bár egyes lapok tényként közlik, hogy ő vezeti majd a Megasztárt, a csatorna ezt cáfolja. "Egyelőre Tilla biztos, a női műsorvezetőt jövő év elején jelentjük majd be" - mondta el a TV2 szóvivője, Koltay Tamás a StoryOnline-nak. Elképzelhető tehát, hogy Claudia hamarosan a konkurens csatorna meghatározó arcaként tűnik fel.

Címkék: Liptai Claudia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.