Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2013. Június 08. 17:55, szombat | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet okozott lopott Trabanttal

Balesetet okozott lopott Trabanttal

A lopás közben nekitolta a Trabantot egy parkoló autónak a gyanúsított Veszprémben.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 19 éves férfi ellen, aki a Veszprém, Hérics utcában lopott el egy személygépkocsit 2013. június 6-án reggel 8 óra körül. K. Róbertnek azonban nem csak a lopás, hanem rongálás miatt is felelnie kell, a cselekmény elkövetésekor ugyanis a Trabantot egy másik autónak tolta. Az előzetes adatok szerint több százezres a kár.
A járőrök nem messze a helyszíntől, a bejelentést követő néhány percen belül elfogták a veszprémi lakost, aki már akkor beismerte tettét. Gyanúsítotti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy a parkoló autót egy darabig tolta, majd - a vezetékeket összekötve - be is indította. A rendőrök gyors intézkedése miatt azonban a helyszínről már nem tudott elhajtani.

K. Róberttel szemben a további eljárást lopás és rongálás vétség elkövetése miatt a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak