Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2021. December 10. 08:48, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Bokorba rejtette a zsákmányt

Bokorba rejtette a zsákmányt

A férfi két autót is feltört Hajdúnánáson, de nem jutott messzire. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre november 20-án arról, hogy Hajdúnánáson, az Ady Endre utcán beverték egy autó szélvédőjét. A járőrök azonnal a megadott címre mentek és a kapott személyleírás alapján a feltételezett elkövetőt a helyszíntől nem messze elfogták – közölte a rendőrség.

Mint kiderült, a 26 éves férfi az este folyamán két autót is feltört. Első esetben mindössze 100 forintot, míg a másik autóból a rádiót vitte magával, amit egy bokorba rejtett. A rendőrök a helyi lakost előállítását követően kétrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a rádiót lefoglalták. Beismerő vallomást tett.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Címkék: elfogás, lopás, rendőr, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 21. 17:06, szombat | Kék hírek

Megszegte a távoltartást a bántalmazó volt élettárs

Az 51 éves siófoki férfi korábban bántalmazta volt élettársát, a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

2022. Május 21. 06:00, szombat | Kék hírek

Sínek talpfájából lopott - Keresik

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.

2022. Május 20. 12:47, péntek | Kék hírek

Dílerbandát számoltak fel Hajdú-Bihar megyében

Egy kábítószer-kereskedő bűnszervezet hét tagját fogták el a rendőrök kedden Hajdú-Bihar megyében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2022. Május 19. 14:08, csütörtök | Kék hírek

Tizenhatszorosan körözték, elfogták

A fővárosi nyomozók elfogták a tizenhatszorosan körözött férfit.