Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Július 12. 10:00, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Bosszúból bevágott elé, fékezett, emiatt felborult a mögötte érkező

Bosszúból bevágott elé, fékezett, emiatt felborult a mögötte érkező

Közlekedési konfliktust akart hirtelen fékezéssel megoldani egy sofőr, de baleset és büntetőeljárás lett a történet vége.

Peugeot kisteherautójával haladt július 11-én reggel az M7-es autópályán Lepsény irányába az a 62 éves budapesti férfi, aki elé menet közben bevágott egy Volvo és hirtelen, intenzíven fékezni kezdett. A kisteherautó vezetője, hogy az ütközést elkerülje, megpróbálta az előtte fékező autóst kikerülni, de a járműve irányíthatatlanná vált és a szalagkorlátnak csapódott. Az ütközés erejétől a Peugeot felborult, majd az oldalán-tetején többször átfordulva a leállósávban állt meg. A sofőrnek a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett.

A Volvo-t vezető szintén budapesti 48 éves férfi tovább haladt, majd a balesetet észlelve visszatolatott segítséget nyújtani. A helyszínre kiérkező rendőrök azonban megállapították, hogy a férfi a baleset előtt egy közlekedési konfliktust akart azzal megtorolni, hogy bevágott a Peugeot elé és hirtelen fékezni kezdett.

A sofőr ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást.

Címkék: Autópálya, baleset, M7

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.