Városlista
2019. december 14, szombat - Szilárda

Hírek

2017. Október 17. 07:12, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Csákánnyal tört be

Csákánnyal tört be

A hatvani rendőrök három órán belül elfogták az ecsédi férfit.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást egy 20 éves ecsédi lakos ellen, aki október 14-én délelőtt bement egy helyi családi ház udvarára és egy csákánnyal megpróbált bejutni a lakásba, de mivel ez nem sikerült, ezért a melléképület ajtaját feszítette le és onnan fűnyírót, gázpalackot és kábeleket tulajdonított el.

A rendőrök nyomkövető kutya segítségével három órán belül elfogták a településen a cselekmény elkövetésével gyanúsítható P. Mátyást, akit előállítottak a rendőrkapitányságra és őrizetbe vétele mellett kihallgattak. A férfi beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 11:00, csütörtök | Kék hírek

Még a hűtőben is drogot talált Roni - VIDEÓ

Elfogtak egy dílert és hat fogyasztót az újpesti rendőrök kedden. A házkutatás során kábítószer-kereső kutyát is bevetettek a nyomozók.

2019. December 12. 06:34, csütörtök | Kék hírek

Kigyulladt egy jászberényi üzem

Egy műanyag-feldolgozó üzemben keletkezett tűz csütörtök hajnalban Jászberényben, a Necső telepen.

2019. December 11. 10:59, szerda | Kék hírek

Megpróbáltak elmenekülni a drog- és cigicsempészek Pomázon

Több mint 32 kilónyi marihuánát, csaknem 13 millió szál csempészcigarettát és egy végrehajtás elől elrejtett nagyértékű autót is találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy pomázi raktárépületben

2019. December 10. 08:54, kedd | Kék hírek

Nőtt a halálos balesetek száma a vasúti átjárókban

Kevesebb baleset történt a vasúti átjárókban mint tavaly, de több volt köztük a halálos kimenetelű – közölte a MÁV kedden az MTI-vel.