Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2017. Október 17. 07:12, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Csákánnyal tört be

Csákánnyal tört be

A hatvani rendőrök három órán belül elfogták az ecsédi férfit.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást egy 20 éves ecsédi lakos ellen, aki október 14-én délelőtt bement egy helyi családi ház udvarára és egy csákánnyal megpróbált bejutni a lakásba, de mivel ez nem sikerült, ezért a melléképület ajtaját feszítette le és onnan fűnyírót, gázpalackot és kábeleket tulajdonított el.

A rendőrök nyomkövető kutya segítségével három órán belül elfogták a településen a cselekmény elkövetésével gyanúsítható P. Mátyást, akit előállítottak a rendőrkapitányságra és őrizetbe vétele mellett kihallgattak. A férfi beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 10. 09:54, szombat | Kék hírek

Több milliót sikerült kicsalnia egy újabb unokázós bandának

Két nőt és három férfit hallgattak ki unokázós csalás ügyében a rendőrség a minap. Egy szigethalmi idős asszonytól csaltak ki több millió forintot.

2019. Augusztus 09. 12:06, péntek | Kék hírek

Medencét vásárolt unokájának a lopott telefon árából

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt bíróság elé állította a Tatabányai Járási Ügyészség azt a tarjáni nőt, aki a lopott telefon értékesítéséből szerzett pénzen élelmiszert és az unokájának medencét vásárolt.

2019. Augusztus 09. 05:00, péntek | Kék hírek

Két órán belül elfogtak egy dohánybolti rablót Pécsen

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a 21 éves pécsi férfit, aki csütörtök hajnalban kirabolt egy dohányboltot a baranyai megyeszékhelyen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2019. Augusztus 08. 13:05, csütörtök | Kék hírek

Dugig volt a kamion hamis ruhákkal az M5-ösön

Hetven millió forintot meghaladó értékben több mint hatezer hamis márkajelzésű ruhát foglaltak le Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M5-ös autópályán egy teherautóból a minap.