Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Augusztus 04. 11:39, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Csaló igaztörténetéről készít újra együtt filmet Ben Affleck és Matt Damon

Csaló igaztörténetéről készít újra együtt filmet Ben Affleck és Matt Damon

Ben Affleck és Matt Damon együtt készít filmet a McDonald\'s gyorsétteremlánc Monopoly-játékával milliókat elcsaló amerikai ex-rendőr igaz történetéről.

A Fox stúdió által jegyzett produkció egy nemrég megjelent cikkre épül, amelyet a The Daily Beast című hírportál közölt. A film bemutatja, hogy az FBI miként csapott le egy bűnszövetkezetre, amelyet egy bizonyos Jerry bácsi (Uncle Jerry) működtetett, aki biztonsági főnökként dolgozott annál a cégnél, amely a játékhoz tartozó sorsjegyeket nyomtatta a McDonald's számára - írja a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A férfi éveken át kicsempészte a legértékesebb nyereményeket tartalmazó sorsjegyeket, amelyeket aztán ismerőseinek adott, ő maga pedig jelentős részesedést kért a nyereményből. Az 1995 és 2000 között zajlott csalás révén több mint 24 millió dollárhoz jutottak hozzá az érintettek.

A 2001-ben játszódó történetet a Deadpool-filmeket jegyző Paul Wernick és Rhett Reese dolgozza át a mozivászonra.

A 45 éves Affleck rendezőként, a 47 éves Damon főszereplőként működik közre a moziban, amelyet közös produkciós cégük, a Pearl Street Films készít a stúdió számára.

A Fox olyan stúdiókat maga mögé utasítva szerezte meg a megfilmesítési jogokat, mint az Universal, a Warner Bros. és a Netflix.

Affleck és Damon 1998-ban kaptak Oscar-díjat a Good Will Hounting című film forgatókönyvéért.

Afflecknek ez lesz az ötödik nagyjátékfilm rendezése a Hideg nyomon, a Tolvajok városa, Az Argo-akció és Az éjszaka törvénye után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára