Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. November 08. 06:09, kedd | Helyi
Forrás: VM Kormányhivatal

Dr. Andrásofszky Enikő az új Veszprém megyei tisztifőorvos

Dr. Andrásofszky Enikő az új Veszprém megyei tisztifőorvos

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének vezetőjét dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott 2011. november 1-jével nevezte ki a posztra.

Dr. Andrásofszky Enikő általános orvostudományi karon szerzett végzettséget és orvosi képesítést, majd a későbbiekben elvégezte az ELTE-n a jogi szakokleveles orvos posztgraduális képzést.

Az új tisztifőorvos a diploma megszerzését követően a Semmelweis Kórház Miskolc Városi Intézetének idegosztályán, majd radiológiai osztályán dolgozott, közben radiológus szakképesítést szerzett. 1998 és 2003 között Siófok városi tisztifőorvosa, majd 2011-től az ÁNTSZ Dél-dunántúli Regionális Intézetének megbízott kistérségi tisztifőorvosa.

Dr. Andrásofszky Enikő 2011. májusától kinevezéséig a Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve egészségügyi igazgatási osztályvezetője volt.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: