Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. November 06. 06:27, vasárnap | Helyi
Forrás: Saját forrás

Dream America - egyhetes tanulmányút az USA-ba

Dream America - egyhetes tanulmányút az USA-ba

Egy szerencsés nyertes részt vehet egy egyhetes tanulmányúton az Amerikai Egyesült Államokban a Steverson család vendégeként.

Az American Corner Veszprém „Dream America… and it will happen!” elnevezéssel hirdette meg programját, amelynek végén egy szerencsés nyertes részt vehet egy egyhetes tanulmányúton azUSA-ban a Steverson család vendégeként. A program költségeit 100%-ban az American Corner Veszprém állja.

A programban való részvétel feltételei a magyar állampolgárság, aminimum 16 éves életkor és a jó angol nyelvtudás. A program 2011. október 12-től 2012. június 15-ig tart és két fordulóból áll.

Az első körben több az AC-hez kapcsolódó feladatot kell megoldani, így pl. bemutató videót készíteni és népszerüsíteni, részt venni a rendezvényeken, barátokat hozni, stb. A program második fordulójában egy 5 tagú amerikaiakból és magyarokból álló bizottság dönti el, saját objektív szempontjaik alapján, hogy az első fordulót sikeresen teljesítők közül, ki nyerheti el a tanulmányutat.

A nyertes tanulmányútjára 2012. augusztus utolsó hetében kerül sor, melyről beszámolót kell majd tartani az érdeklődőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.