Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Október 26. 12:13, szerda | Helyi
Forrás: VMRFK

Duplázott a tolvaj

Duplázott a tolvaj

Maguk a károsultak buktatták le két ízben is azt a pápai férfit, aki vashulladék gyanánt kívánt értékesíteni lopott fém tárgyakat.

2011. október 22-én, egy pápai utcán várakozó gépkocsihoz kapcsolt utánfutón ismerte fel a sértett a cége telephelyéről korábban 331.000 Ft értékben eltulajdonított fém eszközöket, ezért rögtön értesítette a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletesét. A rendőrök a várakozó járműszerelvényhez siettek, majd igazoltatták és előállították a gépkocsi vezetőjét. A pápai férfi gyanúsítottként tett vallomásában elmondta, hogy társával előző nap, az éjszaka leple alatt lopta el az utánfutón levő dolgokat egy telepről. „Zsákmányát” az elfogása napján kívánta vashulladékként leadni, ám menet közben kifogyott a benzin a kocsiból, így megállásra kényszerült.

2011. október 24-én ismét telefonhívás érkezett a kapitányságra, miszerint a pápai MÉH telep előtt egy Lada gépkocsi áll, melynek utánfutóján a bejelentő egyértelműen felismerte az általa képviselt egyesület portaépületéből napokkal azelőtt eltűnt tárgyak egy részét. A gépkocsivezető ez alkalommal is a két nappal korábban előállított személy volt. A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elrendelte az őrizetbe vételét. Ellene nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.