Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2011. Július 27. 17:04, szerda | Helyi sport
Forrás: veszpremfc.hu

Egy brazil és egy szerb játékos csatlakozik a Veszprém FC keretéhez

Egy brazil és egy szerb játékos csatlakozik a Veszprém FC keretéhez

Egy brazil és egy szerb játékos csatlakozik a Veszprém FC keretéhez, melyben időközben több változás is bekövetkezett.

A két kolumbiai játékos, Alex Schleer és Daniel Gomez Mesa után újabb két idegenlégióst szerződtetett a veszprémi labdarúgó csapat, mindketten játszottak a magyar élvonalban. Thiago Ribeiro da Silva másfél szezont húzott le Siófokon, majd kölcsönbe került Barcsra. A veszprémi szimpatizánsoknak is ismerős lehet a neve, hiszen kulcsembere volt a barcsi csapatnak, rendkívül gólerős játékos

A jó hírek mellé néhány kellemetlenség is párosul: a korábban életviteli problémák miatt a keretből kizárt Tatai József és Boromisza Gábor után két másik labdarúgóval is problémák akadtak. Babik András és Grósz Róbert is különböző okok miatt engedély nélkül távol maradt az edzésektől, így mindketten kikerültek a Veszprém FC keretéből.

A csapat körüli változásokról Vágó Attila vezetőedző számolt be olvasóinknak.


- Mindkét új idegenlégiósunk megjárta már az NBI-et, az egyik Nyíregyházán, a másik Siófokon. Thiago az előző szezonban, kölcsönben játszott Barcson, gyakorlatilag ő tartotta bent a csapatot, a legtöbb meccset ő döntötte el a góljaival. Bosnjak is egy NBI-et megjárt, rutinos labdarúgó, mindketten egyértelműen erősítést jelentenek számunkra. Elképzeelhető, hogy rajtuk kívül még egy főt fogunk kiválasztani azok közül, akik próbajátékon vannak nálunk. Farkas László és Hazuga Soma csatlakozott az Ihász, Burcsik, Novothny ifi hármashoz, így öt fiatal bizonyíthat a felnőttek között. Kellemetlenül érintett minket, hogy Babik nem jelent meg edzésen három napig, kiderült, hogy Ausztriában volt próbajátékon úgy, hogy nem kérdezte meg sem az edzőt, sem a vezetőket, hogy elmehet-e. Valószínűleg őt kölcsön adjuk, nem maradhat a keretben. A másik érdekes lépést Grósz Robi produkálta, aki kiment Amerikába dolgozni, amit egész egyszerűen nem jelzett felénk. Mindketten benne voltak a keretben, nem lettek volna elküldve, de ilyen körülmények között nem számíthatunk rájuk. Kovács László volt még a keretben, de ő elment alacsonyabb osztályba, NBIII-ba játszani, vele együtt nyolc játékos távozik, mondta Vágó Attila vezetőedző.
 

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 30. 08:00, hétfő | Belföld

Elindította országos adventi pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet

Huszonötödik alkalommal hirdette meg országos adventi pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet, amely 1353-as adományvonalára várja a felajánlott támogatásokat.

2020. November 30. 07:00, hétfő | Belföld

Egy testvérpárt gyanúsítanak a hegymegi gyilkossággal

A Miskolci Járásbíróság vasárnap letartóztatta a hegymegi gyilkossággal gyanúsított testvérpárt.

2020. November 30. 06:00, hétfő | Külföld

Nem lassul a fertőzés terjedése Horvátországban és Szlovéniában

Nem lassul a koronavírus-járvány terjedése Szlovéniában és Horvátországban - derült ki a válságstábok vasárnapi jelentéséből.

2020. November 30. 05:00, hétfő | Belföld

Többször is várható havazás december első hetében

Kedden, a meteorológiai tél első napján hidegre kell készülni, helyenként még napközben is mínuszok lesznek. Hétvégére pár fokkal melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.