Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 21. 13:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elaludt a lopott bicikli mellett

Elaludt a lopott bicikli mellett

Az erzsébetvárosi rendőrök keltettek fel egy bicikli mellett alvó fiatalt. A gyanú szerint ez volt a kilencedik kerékpár, amit rövid időn belül ellopott.

A járőrök ébresztettek fel egy padon alvó fiatalt a főváros VII. kerületében, a Baross téren 2021. november 16-án délelőtt. Mellette egy női bicikli volt, aminek eredetéről a férfi nem tudott hitelt érdemlő magyarázatot adni. Mivel Erzsébetvárosban több kerékpárlopás is történt az elmúlt időszakban, a fiatalembert előállították, hogy elszámoltassák. Kihallgatása során a 23 éves K. Márk beismerte, hogy összesen kilenc biciklit tulajdonított el, több mint egymillió forint értékben. A férfi ellen a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon hatrendbeli lopás vétség és háromrendbeli lopás bűntett miatt indult eljárás - közölte a rendőrség.

Címkék: bicikli, elfogás, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.