Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 22. 07:10, vasárnap | Helyi
Forrás: index.hu

Elfogták a balatonakarattyai hármas gilkosság gyanúsítottját!

Elfogták a balatonakarattyai hármas gilkosság gyanúsítottját!

Budapesten fogták el a szombaton felfedezett, balatonakarattyai hármas gyilkosság gyanúsítottját, közölte vasárnap kora reggel a veszprémi rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Tájékoztatása szerint a körözésben szereplő Nissan Primera személyautó is megkerült. Bővebb tájékoztatást délelőttre ígért az ügyben.

Szombaton három holttestet találtak egy családi házban a Balatonkeneséhez tartozó Balatonakarattyán. Egy 91 éves asszony és két, hatvan év körüli hozzátartzója, egy férfi és egy nő lett gyilkosság áldozata. A rendőrök gyanúja szerint a gyilkosságokat a fiatalabbik nő 56 éves férfi ismerőse. K. András követte el.

A szakértői vizsgálatok szerint a gyilkosságot napokkal a holttestek megtalálása előtt gyilkolhatták meg. Az áldozatokra egy rokonuk bukkant rá. A helyszínelés során a ház több szobáját feldúlva találták a rendőrök.

A gyilkosság időpontját egyelőre nem határozták meg. Az áldozatok szomszédai két hete nem látták az akarattyai nyaralóban egy baleset után lábadozó 91 éves asszonyt és hozzátartozóit. Egy, rendszeresen az utcában futó férfi március 28-án látott a háznál egy számára idegen férfit, erről feljegyzést is készített.

A szomszédok állítása szerint az elmúlt két hétben az idős nő gyógytornászát sem látták, pedig előtte naponta járt ki betegéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.