Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 08. 15:05, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Előkerült VV Gergő villán kívüli barátnője

Előkerült VV Gergő villán kívüli barátnője

Egy átmulatott éjszaka után le sem tagadhatja VV Gergő villán kívüli barátnője, hogy valóban bensőséges kapcsolatot ápol a játékossal.

A siófoki lány nem szeretne szerelme miatt a médiában szerepelni, így még egy fórumon sem erősítette meg kapcsolatukat, ám a legnagyobb közösségi portálon hangot adott a villabeli eseményekkel kapcsolatos véleményének. A NekedValó egyik műsorvezetőjének, Bencének azonban volt szerencséje találkozni a lánnyal.

- Egy siófoki szórakozóhelyen léptem fel, amikor odajött hozzám egy hölgy, azt hiszem, Csillának hívják, és közölte, hogy ő Gergő barátnője. Mivel élőben soha nem találkoztam vele, meglepődtem, hogy megszólított - tudta meg Bencétől az Új Ász.

- Két mondaton kívül semmit nem beszéltem vele. Odajött, bemutatkozott, mint VV Gergő barátnője, és kérte, hadd fényképezzenek le minket együtt - árulta el a NekedValó műsorvezetője.

Címkék: valóvilág, VV Gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.