Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 21. 14:59, szerda | Helyi
Forrás: VMRFK

Exrendőr volt a gyulafirátóti rablás elkövetője

Exrendőr volt a gyulafirátóti rablás elkövetője

2005 és 2008 között valóban a veszprémi rendőrkapitányságon szolgált rendőrként a hétfői gyulafirátóti bankrablás egyik elkövetője, ismerte el közleményében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint szolgálati ideje alatt több fegyelmi eljárás is indult ellene, 2008-ban pedig felmentéssel szűnt meg szolgálati viszonya.

A nyomozás során a rendőrség "nem kezeli releváns tényként az elkövető szakmai múltját, ez az eljárás menetét nem befolyásolja", áll a közleményben.

Veszprém Gyulafirátót városrészén hétfőn rabolta ki a takarékszövetkezetet egy 190 centi magas, sötét napszemüveget és fekete baseballsapkát és mellényt viselő férfi. A rendőrség azonnal lezárta a környéket és kutyákkal is kereste az elkövetőt.

A rablás gyanúsítottját még aznap elfogták, a nyomozás pedig egy társtetteshez is elvezette a rendőröket, őt is még hétfő éjjel elkapták. A rablásról és az elfogásról felvétel is készült, ahogy azt korábbi cikkünkben láthatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.