Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Január 16. 07:37, hétfő | Helyi
Forrás: Saját forrás

Felvételi tanácsadó központ a Pannon Egyetemen

Felvételi tanácsadó központ a Pannon Egyetemen

Országosan is egyedülálló felvételi tanácsadó központot indított a Pannon Egyetem, egészen február 15-ig tartanak nyitva.

A központ célja, hogy a törvényváltozáshoz, a felvételi eljárás változásához kapcsolódó kérdésekre választ adjanak az érdeklődőknek, és lehetőséget ajánljanak azoknak a felvételizőknek, akik szociális helyzetük miatt nehéz döntési helyzetbe kerültek a keretszámok miatt.

Dallos-Biró Viktória tájékoztatása szerint a felvételi tanácsadó központ irodáiban az érdeklődők információt kaphatnak a Pannon Egyetem öt karáról, alap- és mesterszakokról, felsőfokú szakképzésekről, felvételiről, jelentkezési lap kitöltéséről, kollégiumokról, ösztöndíj-lehetőségekről, szolgáltatásokról, és egyéb, az egyetemmel, jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseikre válaszolnak.

A központ munkanapokon 15 és 18 óra között várja az érdeklődőket Veszprémben az egyetem B épületében, ezenkívül Keszthelyen és Nagykanizsán is adnak tájékoztatást. A központ irodái mindhárom városban a felvételi lapok beadásának határidejéig, február 15-ig tartanak nyitva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése