Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2019. November 17. 07:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Folytatódott a fővárosi szórakozóhelyek ellenőrzése, öt embert előállítottak

Folytatódott a fővárosi szórakozóhelyek ellenőrzése, öt embert előállítottak

Folytatódott a belvárosi szórakozóhelyek éjszakai komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzése Budapesten, a rendőrség több mint száz embert igazoltatott, közülük ötöt előállított

- közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a rendőrség honlapján.

A közleményben azt írták, a BRFK a társszervekkel - a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, az önkormányzattal, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatósággal, a katasztrófavédelemmel, a tisztiorvosi szolgálattal, a munkavédelemmel és a polgárőrséggel - közösen péntek éjszaka újabb ellenőrzést tartott V., VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén.

Az akció turisták által sűrűn látogatott terézvárosi, erzsébetvárosi és belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyekre, illetve azok közvetlen környezetére koncentrálódott; ezúttal a frekventált területeken kívül négy szórakozóhelyet ellenőriztek.

A rendőrök egy embert kábítószer birtoklása miatt, négyet pedig csoportos garázdaság miatt állítottak elő. Egy esetben szabálysértési feljelentést tettek, két esetben helyszíni bírságot szabtak ki.

Az akciók előre be nem jelentett időpontokban folytatódnak - írta a BRFK.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.