Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Április 04. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Friss hírek az eltűnt magyar sztárról

Friss hírek az eltűnt magyar sztárról

Ezer éve nem hallottunk Fehér Anettkáról, ám most a StoryOnline megtudta, mivel is foglalkozik az utóbbi napokban.

A korábban sokakat megosztó tévés néhány éve igencsak visszafogott életet él, visszavonult a nyilvánosságtól, nem televíziózik és vendégként is csak nagyon ritkán tűnik fel egy-egy műsorban. Magánéletéről szinte egyáltalán nem beszél, mióta elveszítette a férjét. A StoryOnline megtudta, hogy Anettka sokat foglalkozik keresztlányával, Terry Black kislányával, aki kedden lett hétéves.

Terry a StoryOnline-nak elmondta, Fannika nagyon szereti Anettkát, sokszor vannak együtt, születésnapja alkalmából csajos programot terveztek. A kislány egyébként csupa sportos ajándékot rendelt meg a családtól, biciklit és rollert is kért a szülinapjára. Természetesen tegnap családi körben is felköszöntötték Fannikát, de a nagy buli hétvégén lesz, amikor a rokonság vidéken jön össze - mesélte Terry.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.