Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2012. November 03. 12:48, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu

Gyorshír: holtan találták meg a kisfiút

Gyorshír: holtan találták meg a kisfiút

Holtan találták meg az öt napja Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiút – értesült a Hír Televízió. Nem megerősített források szerint a gyermeket agyonverték. A gyereket az elmúlt napokban több százan keresték a környéken.

A Hír Televízió értesülései szerint holtan találtak rá az öt napja Kaposváron eltűnt felsőmocsoládi kisfiúra. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki végzett a fiúval, de a televízió információi szerint egy embert már elfogott a rendőrség.

Pálné Gergely Mónika, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője a hírt az MTI-nek nem erősítette meg, mindössze annyit mondott: a rendőrség szombaton 14 órakor rendkívüli sajtótájékoztatót tart a kisfiú eltűnésével kapcsolatos fejleményekről, amit a Hír TV élőben sugároz.

Pénteken még önkéntes akció keretében – több mint százan – kutatták át a Kaposvár melletti Deseda-tó környékét Szita Bencét keresve. A kutatás – több helyi hírportál beszámolója szerint – azonban nem vezetett eredményre. A rendőrségnek a gyerek nevelőanyja hétfő éjszaka jelentette a fiú eltűnését.

MTI Fotó: Varga György

Címkék: Gyermekgyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 02. 07:36, vasárnap | Kék hírek

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a döntő idején elkövetett rendbontások miatt

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a Wembley Stadionban rendezett szombat esti Bajnokok Ligája-döntő idején elkövetett rendbontások miatt.

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét