Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. December 30. 15:28, péntek | Helyi
Forrás: InfóVeszprém.hu

Ha élőzene, akkor 2012-ben is a Fészek Söröző!

Ha élőzene, akkor 2012-ben is a Fészek Söröző!

Szilveszterkor rendhagyó Pető Ádám koncerttel várják az érdeklődőket, az este folyamán bárki kérheti kedvenc zeneszámát.
A belépés természetesen ingyenes!

Korábbi irásunkban már megemlítettük, hogyha tócsi különlegességekre vágyunkhova érdemes menni.
Ha azonban ajobbnál jobb ételektől és italoktól már megfáradtunk, hangulatunkat tovább is fokozhatjuk egy kis élőzenével.

Legyen az gitárest vagy koncert Veszprém központi helyén, a Belvárosi üzletház szomszédságában ezt is megkaphatjuk. Idén a fellépők között üdvözölhettükPető Ádámot és Dávid Rolandot, de zenélt a Runaway Train is.

A Runaway train

Ha már itt az év vége, aFészek sörözőben mi mással, mint élő zenével szeretnék megteremteni a szilveszteri hangulatot és búcsúztatni az óévet.
Az est "sztárja" Pető Ádám lesz, akimellett az este folyamán néhány szám erejéig, egy kis örömzenélésre társa lesz Farkas Tibor, egy általa nagyon tisztelt gitáros kolléga is, aki korábban szintén zenélt már a Söröző falai között.

A buli 21 órától indul, két kisebb szünettel éjfélig, bárki kérheti kedvenc zenéjét, melyet Pető Ádám nagyon szívesen el is fog játszani.

Pető Ádám

Fontos kiemelni, hogy sok más hellyel ellentétben a Fészekben nincs belépő, így bárki bármikor szabadon jöhet. Aki viszont biztos helyet szeretne, az asztalfoglalásra mindenképpen gondoljon.

Az újévben tovább folytatódnak a koncertek, havonta több alkalommal is élőzenével várják a vendégeket. A "szokásos"fellépőkön kivül, új zenekarok is bemutatkoznak illetve egy meglepetéssel is készülnek, melyet majd csak később árulunk el. Úgy gondoljuk érdemes lesz várni rá :)

Mindenkit sok szeretettel várnak a Fészekben, gyertek el, ünnepeljük meg együtt az új évet és tarts velünkjövőre is!

Ne feledd legyen az tócsi vagy napi menü, szalon barna vagy bodza szörp 2012-ben is Fészek!

Kedvcsinálóként pár 2011-eskoncert melyekről képgalériákkal számoltunk be:

Runaway train koncert

Dávid Roland koncert novemberben

Pető Ádám gitárestje

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben