Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Május 21. 14:32, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Halálos balesetet okozott a jobbikos Ferenczi Gábor

Halálos balesetet okozott a jobbikos Ferenczi Gábor

Ferenczi Gábor jobbikos országgyűlési képviselő kedd reggel Ajkán autójával elsodort egy idős asszonyt, aki a baleset következtében életét vesztette - tudatta a Jobbik-frakció az MTI-vel.

A Jobbik közleménye szerint a szabályosan közlekedő politikust a szembesütő erős napfény akadályozta a megfelelő kilátásban, így nem vette észre az autója elé kerékpárját kitoló 93 éves asszonyt, és a balesetet nem tudta elkerülni.
A kommüniké kitér arra, hogy a képviselő együttműködött az azonnal értesített mentőszolgálattal és rendőrséggel, szondát fújt, amely alkoholfogyasztást nem mutatott ki.
A Jobbik közlése szerint a történtek Ferenczi Gábort mélyen megrázták. A képviselő őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt hozzátartozóinak és természetesen áll a további vizsgálatok, eljárások elé - írták.
A képviselő, amint jogilag lehetősége lesz, azonnal lemond mentelmi jogáról - közölte a frakció.
Kómár Viktória, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: további részleteket a baleset körülményeiről - például arról, hogy volt-e gyalogosátkelő a közelben - a vizsgálat végén lehet majd megtudni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: