Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Március 11. 12:44, vasárnap | Helyi
Forrás: balatonfuredma.hu

Halálos kimenetelű verekedés Balatonfüreden

Halálos kimenetelű verekedés Balatonfüreden

Frissítve a rendőrség közleményével!

Ma éjszaka ismét verekedés volt a füredi Macho Pub nevű szórakozóhelyen, amelyben sajnos egy német állampolgár életét veszítette.

A rendőrség az alábbi közleményt adta ki az esettel kapcsolatban:

2012. március 11-én 04 óra 15 perc körüli időben egy balatonfüredi szórakozóhelyen idáig ismeretlen előzmények után az egyik vendég ütlegelni kezdett egy másik ott tartózkodót, aki ennek következtében elesett és eszméletét vesztette. A kiértesített mentők megkísérelték újraéleszteni, azonban ez eredményre nem vezetett, így a sértett még a helyszínen elhalálozott. Az elkövetővel szemben bűnügyi őrizetbe vétele mellett halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, melyet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság folytat.

Korábban írtuk:

Ha Füred és disco akkor Macho! Mondják sokan a mai fiatalok közül Balatonfüreden, illetve a környező településeken. Sajnos mára elég negatív elismerést vívott ki magának ez a szórakozóhely a rengeteg verekedés, határtalan duhajkodásoknak köszönhetően. Ma éjszaka ismét verekedés volt, amelyben sajnos egy39 éves osztrák állampolgár életét veszítette.

Reggel még folytatta a helyszínelést a Pub területén a rendőrség. Helyi tudósítónk információi szerint egy balatonfüredi lakos vitába keveredett egy hazánkban élő német állampolgárral, akit kétszer is leütött úgy, hogy az a helyszínen meghalt.

Egy nevének elhallgatását kérő, az eset éjszakáján a helyszínen szórakozó fiatal szerint, a táncparketten történt a dulakodás, ahol is egy 36 éves füredi lakos, bizonyos B. Tamás (több verekedéses ügye volt már, aki egy hirtelen haragú, rossz előéletű füredi lakos) szóváltásba keveredett a feleségével táncoló külföldi állampolgárral. A személyzet már csak arra lett figyelmes, hogy többen a földön fekvő férfi mellett állnak és próbálták újra éleszteni. Sajnos sikertelenül.

A helyszínre kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a rendőrség pedig nekiállt a helyszín lezárásának, a helyzet rekonstruálásának.

A történtekről a rendőrkapitányság részletes információval fog szolgálni a későbbiekben.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.