Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2011. December 21. 19:37, szerda | Helyi
Forrás: VMRFK

Hamar előkerült az eltűnt telefon

Hamar előkerült az eltűnt telefon

A gyorsan megtalált telefont pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Tegnapkoradélután egy idős beteget látogattak meg hozzátartozói az ajkai kórházban. Mielőtt a kórterembe bementek volna, kabátjaikat a folyosón hagyták hátra. A látogatás befejeztével észlelték, hogy az egyik kabát zsebében bent felejtett mobiltelefon időközben eltűnt.

A lopás bejelentését követően a helyszínre kiküldött járőr kikérdezte a folyosón tartózkodókat, de mindegyikük tagadta, hogy köze lenne a telefon eltulajdonításához. A rendőri intézkedés keretében végrehajtott ruházatátvizsgálás során azonban egy 27 éves vigántpettendi férfi nadrágjából előkerült az eltűnt készülék. Az elkövetővel szemben tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás, melynek során elismerte a lopást. A gyorsan megtalált telefont pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.