Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 23. 07:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hamis húszezressel fizettek a kávéért

Hamis húszezressel fizettek a kávéért

Több hamis húszezres bankót találtak a rendőrök azoknál a férfiaknál, akiket azt követően fogtak el, hogy egy hódmezővásárhelyi boltban és egy presszóban is hamis pénzzel fizettek.

Pénteken reggel a csongrádi város Zrínyi utcájában, egy boltban és egy presszóban próbálkozott a két férfi a hamis pénzzel fizetni. A presszóban időben feltűnt, hogy a kávét egy hamis bankjeggyel próbálják kifizetni, ám a boltban csak azt követően vette észre a pénztáros, hogy becsapták, mikor a szomszédos helyiségből átszóltak neki. A hódmezővásárhelyi nyomozók a rendelkezésükre álló adatok alapján keresni kezdték a hamis pénzek gazdáit. A két férfit egy építkezésnél találták meg. Autójuk átvizsgálásakor további hamis bankók kerültek elő. A nyomozók megállapították, hogy az elfogott 32 éves kiszombori férfi adta a hamis húszezrest 42 éves szegedi társának, hogy azt a kocsmában egy kávéval váltassa fel. Miután ott lebuktak, már maga ment be a közeli boltba, ahol ezer forintért vásárolt reggelit. Az ügyben pénzhamisítás miatt indult eljárás, a fiatalabb férfit kihallgatása után őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását. (lm)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.