Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Január 19. 09:33, csütörtök | Helyi
Forrás: mti/Saját

Háromszázmilliós wellness-fejlesztés a veszprémi Betekints Hotelben

Háromszázmilliós wellness-fejlesztés a veszprémi Betekints Hotelben

Háromszázmillió forintos beruházással wellness részleget hoztak létre Veszprémben, a négycsillagos Betekints Hotelben. A fejlesztés 134 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a KDOP-ból.

A projekt záró sajtótájékoztatóján Márkus László, a Betekints Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a 38 szobás szállodában 700 négyzetméter alapterületű háromszintes, akadálymentesített wellness részt alakítottak ki. Az úgynevezett Wellness völgyben egyebek mellett felnőtt és gyermekmedence, jakuzzi, hangulatbár, szaunák, sószoba és masszázshelyiség található, a tetőn pedig napozót hoztak létre.

Porga Gyula, Veszprém polgármestere szerint a beruházással a város, a veszprémi közösség is gazdagabb lett. Jó látni, hogy vannak vállalkozások, amelyek nehéz gazdasági körülmények között is hisznek a fejlődésben, abban, hogy érdemes beruházni, s megragadják az európai uniós lehetőségeket - fogalmazott a városvezető.
Úgy vélte a Wellness völgy alkalmas arra, hogy mások is megtapasztalják: Veszprém szerethető, vendéglátó város.

Temesvári Balázs, a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezetője hangsúlyozta: az Új Széchenyi Terv célja, hogy a kis-és középvállalkozásoknak lehetőséget adjon valós igények kiszolgálására, valódi munkahelyek teremtésére. A terv tökéletesen alkalmas a Közép-dunántúli régió turisztikai vonzerejének, hasznosítására, fejlesztésére, s erre szép példa a Betekints-féle beruházás - mondta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 15. 07:52, szerda | Külföld

Giorgia Meloni: nem egyedül Magyarország mond nemet a migránsok szétosztására

Magyarország nem az egyetlen európai uniós tagállam, amely nemet mond a migránsok szétosztására, magukat sokkal európaibbnak valló nemzetek is ugyanezt teszik

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.