Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Április 05. 14:01, kedd | Bulvár
Forrás: mti/fotó: instagram.com/harrisonford_official_page/

Harrison Ford a Ted Lasso producereivel forgat tévésorozatot

Harrison Ford a Ted Lasso producereivel forgat tévésorozatot

Harrison Ford elvállalta első tévésorozatát: az Apple TV+ Shrinking című vígjátékában szerepel majd, amelyen a díjnyertes Ted Lasso-sorozat producerei is dolgoznak.

A vígjátéksorozatban Jason Segel egy gyászoló pszichoterapeutát alakít, aki a szakmai szabályokat félretéve szemükbe mondja pácienseinek, hogy mit gondol. Ford Phil Rhodes szerepében a földhözragadt és éles eszű "kékgalléros agyturkászt" és a kognitív viselkedésterápia úttörőjét alakítja. Két pártfogoltjával, Jimmyvel (Segel) és Gabyval osztozik egy rendelőn, és nemrég diagnosztizálták nála a Parkinson-kórt, ami arra kényszeríti, hogy kilépjen komfortzónájából - írta a The Hollywood Reporter.

Ford pályafutása alatt már szerepelt néhány tévésorozatban vendégként, de ez lesz az első sorozata, amelyben főszerepet alakít. A színész a közelmúltban fejezte be az Indiana Jones 5. forgatását, előtte pedig A vadon hívó szava című, Jack London regényéből készült filmben alakított főszerepet.

A Shrinking forgatókönyvén a Ted Lasso Emmy-díjas producerei, Bill Lawrence, Brett Goldstein dolgoznak Jason Segellel, és ők hárman executive producerként is jegyzik a műsort Neil Goldman, Jeff Ingold és Liza Katzer társaságában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára