Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Március 18. 07:25, vasárnap | Helyi sport
Forrás: veszpremfc.hu

Igazságos döntetlen

Igazságos döntetlen

Ideális időben és az új eredményjelző avatásával indult a Kozármisleny elleni mérkőzés, amelyen gyorsan hátrányba kerültünk, de aztán Leitold góljával sikerült az egyenlítés.
Edzői nyilatkozatokkal frissítve!

Veszprém FC - Kozármisleny FC 1-1 (0-1)
Veszprém, 350 néző
Vezette: Gyarmati II (Horváth, Szeles)

Veszprém FC: Tarczy - Garai, Császár, Hevesi-Tóth, Leitold - Nikolin (Szöllöskei 78'), Ihász, Molnár, Thiago - Pierre Modeste (Czvetkó 76"), Finta (Burcsik 61')

Kozármisleny: Sólyom - Fodor, Fellai, Balaskó, Tóth - Vég (Koller 54'), Kovács, Kiss (Karacs 27'), Wittrédi - Rácz, Gyánó (Asztalos 66')

Sárga lap: Szöllöskei 88', illetve Sólyom (91'), Vég (55'), Wittrédi (74')

Gólszerző: Leitold Tamás 64'

A vendég együttes gyorsan bekezdett, hiszen már a 12. percben megszerezték a vezetést, miután a jobb oldalról elvégzett szögletet Fellai élesen fejelte Tarczy kapujába. Ezt követően több alkalommal is veszélyes támadásokat vezetett a Kozármisleny, de igazi átütő erő nem volt bennük. A veszprémi csapat derekasan küzdött, azonban nem nagyon sikerült a vendégek kapuja elé kerülnie.

A szünetet követően aztán változott a helyzet, egyre másra vezette a támadásokat, és a születésnapját ma ünneplő Leitold kapáslövése a 64'-ben utat talált a vendégek hálójába. Ezt követően Czvetkó, illetve Thiago is eldönthette volna a három pont sorsát, azonban mindketten óriási helyzetben hibáztak, maradt az 1:1-es döntetlen.

Vágó Attila: Több, ráadásul meghatározó játékosom is hiányzott a mai mérkőzésen, míg az ellenoldalon egy nagyon megerősödött csapat várt ránk. A vendégek találatát követően éreztem, hogy el fogja kényelmesíteni őket, s fel is hívtam erre a játékosaim figyelmét. A szünetben egy őszinte futballt kértem tőlük, s az egyenlítésünket követően Czvetkó valamint Thiago lábában is benne maradt a győzelem.

Márton Gábor: Fiatal csapatom nagyon jól kezdett, de a pálya talaja sokszor megtréfálta őket. Ennek ellenére meg kellett volna tartanunk a vezetést, a második félidőben azonban feljavult a Veszprém játéka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.