Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Július 09. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Justin Timberlake is szerepelni fog Woody Allen új filmjében

Justin Timberlake is szerepelni fog Woody Allen új filmjében

Justin Timberlake is a kamerák elé fog állni Woody Allen új filmjében.

A kilencszeres Grammy-díjas énekes Juno Temple, Kate Winslet és Jim Belushi oldalán fog szerepelni az egyelőre még cím nélküli filmben, amelynek forgatókönyvét Woody Allen írta, és ő maga is rendezi az 1950-es években, New Yorkban játszódó drámát - adta hírül a Variety.

A film producerei a 80 éves Allen mellett Letty Aronson, Erika Aronson és Edward Walson. Ez lesz Woody Allen 48. filmje, ősszel kezdődnek a forgatások New Yorkban.

Az amerikai rendező legutóbbi munkáját, a Café Societyt a cannes-i filmfesztiválon mutatták be, az észak-amerikai mozikban egy hét múlva lesz látható. A romantikus drámában mások mellett Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Steve Carell és Parker Posey játszik.

A 35 éves Timberlake-nek nem ez lesz az első filmszerepe, játszott már egyebek kötött a Social Network - A közösségi háló és a Llewyn Davis világa című filmekben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.