Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. December 13. 05:32, kedd | Helyi
Forrás: VMRFK

Kártérítés helyett ütés jár

Kártérítés helyett ütés jár

Lélegeztetőgépen az arcon ütött éttermi törzsvendég.

Szabadlábon védekezhet az a 42 éves vácrátóti férfi, aki szombat délután Veszprém egyik hipermarketjében szóváltásba keveredett az ottani étterem állandó vendégével, majd a vita hevében őt egy alkalommal arcon ütötte.

A konfliktust egy, az ételek tárolására alkalmas üvegpult okozta, amely mögül az ittas állapotban lévő elkövető salátát akart kivenni ebédjéhez, a pult tolóajtaja azonban a földre esett és összetört. Mivel a férfi - többszöri felszólítás ellenére - az okozott kár rendezése nélkül akart távozni, az említett vendég utána igyekezett és a kár megtérítést kérte. Ekkor érte a váratlan ütés, amely hatására a 49 éves B.A. az áruház bejárata előtt a földre zuhant. Az esés következtében a férfi koponyája a talajhoz csapódott, súlyos, életveszélyes sérülésekkel jelenleg is kórházban ápolják. Állapota a kihallgatását nem teszi lehetővé.

Az esetet követően a tettes a helyszínről távozott, később azonban önként jelentkezett a rendőrségen. Ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.