Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2017. Október 16. 12:46, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Két embert őrizetbe vettek a zsámboki gyilkosság ügyében

Két embert őrizetbe vettek a zsámboki gyilkosság ügyében

Két embert vettek őrizetbe a Zsámbokon holtan talált idős nő meggyilkolása ügyében: egy 24 éves férfit emberöléssel, egy fiatalkorút pedig bűnpártolással gyanúsítanak

- közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) hétfőn a rendőrség honlapján. A PMRFK vasárnap közölte, reggel kaptak bejelentést arról, hogy egy idős nőt holtan találtak zsámboki otthonában. Az első adatok szerint halálát idegenkezűség okozta. A gödöllői rendőrök a bejelentés után két órán belül Zsámbokon igazoltattak, majd előállítottak egy 24 éves encsi férfit.

A rendőrség hétfői közlése szerint a bűncselekmény elkövetésével a vasárnap előállított P. János gyanúsítható. A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi vasárnapra virradó éjszaka a 88 éves sértettet olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő a helyszínen meghalt.

A közlemény szerint a férfit a nyomozók emberölés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. Az üggyel összefüggésben a rendőrök előállítottak vasárnap Zsámbokról egy hernádnémeti fiatalkorút is, akit bűnpártolás gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként, majd őt is őrizetbe vették.

A további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 06:58, szombat | Belföld

Átadták a felújított Igmándi Erődöt Komáromban

Komárom talán soha nem fejlődött akkora léptekkel, mint napjainkban, ezt példázza a frissen felújított Igmándi Erőd átadása is, amiben fontos szerepe volt a kölcsönös tiszteletre alapuló magyar-szlovák együttműködésnek is

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).