Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. December 06. 21:29, szerda | Sport

Költözik a TRACKWOOD

Költözik a TRACKWOOD

Na persze nem kell megijedni!

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján úgy látjuk, hogy hirtelen nagyon megsokasodtak a “drift fesztiválok” az augusztusi időszakban a környező országokban. Gondoljunk csak Drift Kingsre, a Drift Openre Lengyelországban, a Rodriftre Romániában, vagy akár a németországi Iron Drift Kinget is említhetnénk. És ezek mind augusztusban. Nem akarjuk azt mondani, hogy mindenki TRACKWOOD akar lenni, de mindenki TRACKWOOD akar lenni. Pedig kedves olvasóink és rajongóink, mi a szívünk mélyén tudjuk, hogy TRACKWOOD csak egy van, Béres Szabolcs (mr. Trackwood) és RabócsiRing csak egy van, és nem szeretnénk, hogy ez a sok éves hagyomány, egy tradíció egy fix pont a sportban elhalványodjon.

Így hát Béres Szabolcs és csapata a Hunakamo nehéz döntésre kényszerült, de: „az örök kitartás és a driftbe vetett hitünk arra sarkallt minket, hogy keressünk 2024-re egy másik méltó dátumot a TRACKWOOD számára. Úgy gondoljuk, a változás mindig felfrissülést hoz magával és számunkra is fontos, hogy veletek együtt nőjünk, öregedjünk, és tartsuk fent ezt a páratlan élményt amit TRACKWOOD-nak hívunk immáron több mint egy évtizede. Arról nem is beszélve, hogy versenyeinken világklasszis pilóták mérkőznek meg egymással, számos Hall of Fame, Drift Masters és Formula Drift versenyző fordult már meg Nálunk és persze a hazai vonalat sem szabad elfelejteni, hiszen Piskolty Kevin, Petri Róbert, Túróczi Árpád és más kedvenceink is szép eredményeket érnek el idegenben. Egyelőre nem áruljuk el Nektek, hogy milyen bajnokság lesz a TRACKWOOD-on 2024-ben, de bízzatok bennünk, hamarosan minden kiderül! A dátum tehát 2024 JÚLIUS 11-12-13-re változik és mi továbbra is várunk Titeket ugyanott, ugyanúgy ahogy eddig minden alkalommal!” Az elővételes jegyek már kaphatóak: https://drifting.hu/shop/

De hogy biztosak legyetek abban, hogy ez a csere mindenkinek megéri, örömmel jelentjük be nektek, hogy öt év után a Hunakamo újra Drift Masterst rendez nektek Augusztus 23-24-én Magyarországon a Rabócsiringen.
Részletes információkat az eseményről oldalainkon illetve a https://www.verybigrace.com/ oldalon találtok majd.

Nem hinnénk, hogy a Drift Masterst be kellene mutatnunk valakinek driftes körökben, de ha mégis akkor számtalan téma lenne, amiben Ők is úttörők. Ezek közül a legkiemelkedőbbek:
- Ők azok, akiknek a Drift versenyeit élőben közvetíti több mint 10 TV csatorna a világon.
- Egyedül az Ő versenyeiket közvetíti a RedBull TV ami az egész világon elérhető.
- A versenyeiken 20 ország pilótái indulnak
- Ők voltak azok akik 55 000 nézővel töltötték meg 2023-ban Lengyelország legnagyobb stadionját a PGE Narodowy-t Varsóban egy Drift versennyel ami Világrekord

- Drifting.hu -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.