Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2012. Január 26. 09:13, csütörtök | Helyi
Forrás: VMRFK

Lába kelt a ruháknak…

Lába kelt a ruháknak…

Már a próbababák sincsenek biztonságban!

Tegnaptelefonon érkezett bejelentés a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy a veszprémi Kossuth utcában levő egyik divatüzlet előtt az utcán elhelyezett próbababáról egy nő ruhákat akart eltulajdonítani. Cselekményét a bolt eladója észlelte és miután kérdőre vonta, a személy a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

A bejelentő által az elkövetőről adott személyleírás alapján a járőrök a veszprémi buszpályaudvaron egy 50 éves hajléktalan nőt igazoltattak, akit ezt követően a kapitányságra előállítottak. Az intézkedés alá vont asszonyban a bejelentő felismerte a próbababát levetkőztetni kívánó személyt. Az elszámoltatás során az is kiderült, hogy az esetet megelőző napon már eltulajdonítottak 62.000.-Ft értékű ruhaneműt a bolt elé kihelyezett ruhaállványról.

Az ügyben lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Veszprémi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.