Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Szeptember 29. 07:36, csütörtök | Helyi
Forrás: borsonline.hu

Lefűrészelte a radiátorokat a nem fizető lakó Veszprémben

Lefűrészelte a radiátorokat a nem fizető lakó Veszprémben

A lakó elhanyagolta a két szoba összkomfortos bérleményt, ahol előbb a villanyt, majd a gázt, végül a vizet is kikötötték, mert nem tudott fizetni.

Lefűrészelte egy veszprémi férfi annak a IV. emeleti lakásnak a radiátorait, ahol korábban szülei laktak.

Az épülettömb közös képviselője, Kun László egy polgárőr járőrözése során találkozott is pár nappal ezelőtt a férfival, aki egy roncsolt radiátort cipelt magával. Akkor fel sem merült benne a gyanú, hogy épp a lakóházból vitte el. Hétfőn a nyári karbantartási munkálatok után ismét víz került a fűtési rendszerbe, de a lefűrészelt csövekből több ezer liter víz teljesen eláztatta mind a négy emeletet, az elektromos vezetékek is beáztak. A kár első becslések szerint ötmillió forint. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

borsonline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.