Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2011. Szeptember 29. 07:36, csütörtök | Helyi
Forrás: borsonline.hu

Lefűrészelte a radiátorokat a nem fizető lakó Veszprémben

Lefűrészelte a radiátorokat a nem fizető lakó Veszprémben

A lakó elhanyagolta a két szoba összkomfortos bérleményt, ahol előbb a villanyt, majd a gázt, végül a vizet is kikötötték, mert nem tudott fizetni.

Lefűrészelte egy veszprémi férfi annak a IV. emeleti lakásnak a radiátorait, ahol korábban szülei laktak.

Az épülettömb közös képviselője, Kun László egy polgárőr járőrözése során találkozott is pár nappal ezelőtt a férfival, aki egy roncsolt radiátort cipelt magával. Akkor fel sem merült benne a gyanú, hogy épp a lakóházból vitte el. Hétfőn a nyári karbantartási munkálatok után ismét víz került a fűtési rendszerbe, de a lefűrészelt csövekből több ezer liter víz teljesen eláztatta mind a négy emeletet, az elektromos vezetékek is beáztak. A kár első becslések szerint ötmillió forint. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

borsonline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.