Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. November 09. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: PE

Állásbörze a Pannon Egyetemen

Állásbörze a Pannon Egyetemen

A rendezvényen 22 cég és 5 továbbtanulást és elhelyezkedést segítő kiállító és több száz hallgató vett részt.

Dr. Friedler Ferenc, az egyetem rektora nyitotta meg a börzét, és hangsúlyozta, a cél, hogy a hallgatók minél jobb munkát találjanak. Kiemelte, az oktatást, a kutatást és az innovációt egyenrangúan integrálják a szervezetbe, így a kiállító cégek képviselői kiváló hallgatókkal találkozhatnak.

A Pannon állásbörze a Pannon Egyetem és a megye legnagyobb munkaerőpiaci rendezvénye, melynek célja, hogy a keresleti és kínálati oldal egy helyen, egy időben találkozzon. A kiállító cégek állásajánlataikkal nem csak a frissdiplomásokat és pályakezdőket várták, hanem a szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalókat, a szakmai gyakorlatot keresőket, valamint a pályaváltókat is.

A látogatók elhelyezkedését elősegítendő számos ingyenes szolgáltatást vehettek igénybe az érdeklődők, mint például az önéletrajzírás és javítás, karrier tanácsadás, grafológiai elemzés, önismereti és karrierelemzés, valamint próbainterjún is kipróbálhatták magukat.

A börze alkalmával gyors visszajelzést kaphattak az álláskeresők, hiszen a betöltendő pozíciókról, lehetőségekről a vállalatok képviselői azonnal tájékoztatták az érdeklődőket, akár állásinterjúra is invitálhatták a jelentkezőket.

Az állásbörzén készült képeink elérhetőek itt!

Az egyetemi eseményekről készült ETV videók elérhetőek a Videótárban!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: