Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. Október 06. 13:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Állatvédő Egyesület Veszprém

Állatok Világnapi sétára invitálás

Állatok Világnapi sétára invitálás

2011. október 9, vasárnap 14 órára hívjuk az állatokat kedvelő embereket egy közös sétára, beszélgetésre a kedvenceikről, állatvédelemről, az önkéntességről.

Október 4-én ünnepeljük az Állatok Világnapját. Mivel ez hétköznapra esik,ezért október 9-re, vasárnap 14 órára hívjuk az állatokat kedvelő embereket egy közös sétára, beszélgetésre a kedvenceikről, állatvédelemről, az önkéntességről. Szeretettel várjuk azokat is, akik már fogadtak örökbe egyesületünktől négylábú cimborát és esetleg vele együtt szívesen sétálnának e napon.

A helyszín a Gulya-domb felső szakaszánál lévő parkoló. Innen sétálunk le együtt a Lackó forrásig, majd vissza az erdőn át a kiindulópontig. Az egyesület önkéntesei néhány gazdára váró kutyával lesznek jelen. Az esetlegesen harapós állatokat kérjük szájkosárral hozni és mindenképpen kötelező a póráz, legyen velünk az eb oltási könyve is.

Várjuk a hozzánk csatlakozni kívánó leendő tagokat, önkénteseket, akik úgy érzik, köztünk a helyük, mert tenni szeretnének szabadidejükben az állatokért.

Legyen ez a délután figyelemfelhívás, irányítsuk a figyelmet az állatvédelem nehéz helyzetére, a rengeteg gazdátlan kutyára, macskára, akik ma hazánkban élnek és a sok-sok láncon vergődő éhezőre is, akik a felelőtlen tartás és szaporítás áldozatai.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel