Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Június 04. 15:07, hétfő | Helyi
Forrás: index.hu/MTI

Lövöldözés Balatonfüreden

Lövöldözés Balatonfüreden

Meg nem erősített hírek szerint a férfi a helyi rendőrkapitányságon dolgozott.

Lelőtte felesége barátját, majd magával is végzett egy rendőr a balatonfüredi Bartók Béla utcában hétfőn, értesült a Napló Online. A Veszprém megyei rendőr-főkapitányság 12.20-kor kapott bejelentést az esetről, közölte Kómár Viktória, a megyei kapitányság sajtóreferense.

Meg nem erősített hírek szerint a férfi a helyi rendőrkapitányságon dolgozott.

A hírportál munkatársa beszélt a szomszédokkal, akik öt-hat lövést és sikoltozást hallottak. A rendőrök lezárták a környéket. A gyilkosság hátterében szerelmi ügy állhat.

Az MTI úgy tudja, hogy a bűncselekmény az elkövető családi háza előtt történt. A rendőr felesége sokkos állapotban van, a helyszínen ápolják egy mentőautóban.

Az ügyben a Veszprémi Nyomozó Ügyészség vizsgálódik. Gulyás Ildikó, a megyei főügyészség sajtóreferense elmondta: a konkrét esetről később tájékoztatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: