Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 02. 12:00, péntek | Helyi sport
Forrás: kezilabda.hu

Lusnyikov világbajnokságra készül!

Lusnyikov világbajnokságra készül!

Zsenya elmondta, köszöni, jól van, jelenleg világbajnokságra készül...

Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője a Budapest Bank Liga 2011/2012-es szezonját felvezető sajtótájékoztatón beszélt a közönségkedvenc Jevgenyij Lusnyikov távozásáról is, elárulta, miért nem hosszabbítottak szerződést a védekező specialistával.

A sajtótájékoztatón újságíró kérdésben elhangzott: tán sokan visszasírják az előző szezon végén távozott Jevgenyij Lusnyikovot, látva, hogy a Veszprémet többször is megszórták a felkészülés során.

Erre reagálva Mocsai elmondta, ötezer ember nagyon örült annak, amikor "Zsenya" 10 mérkőzés alatt megdobta az egy gólját, de a mai modern kézilabdába egyszerűen nem fér bele az, hogy egy csapat rendre kettőt cserél támadásban és védekezésben, márpedig Luskinyovra kizárólag a "bekkelésben" számított a Veszprém, amely nem hosszabbította meg az orosz kézis nyáron lejárt szerződését. A szakvezető hozzátette, a 35 éves játékos Moszkvában él, és boldog, a hat hónapos gyermekét neveli.

"Jelenleg egy alacsonyabb osztályú orosz csapattal edzek, heti háromszor-négyszer, készülök szeptemberi, olaszországi szenior vb-re, amelyben több olimpiai bajnok játékossal együtt a 35 év fölöttiek között képviselem majd Oroszországot" - nyilatkozta Jevgenyij Lusnyikov a Kézilabda.hu-nak.

- Több csapat is érdeklődött irántam, de kivárok, mert szeretnék egy komoly, nagy célokat kitűző klubhoz kerülni, decemberben talán sikerül is. Mint előbb említettem, nem álltam le, így három hét alatt újra formába tudnék lendülni" - tette hozzá Lusnyikov, aki megkért bennünket arra, hogy feltétlenül írjuk le: üdvözli a magyar szurkolókat, s szorít a magyar kézilabdázás, valamint a Veszprém sikeréért.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.