Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Július 09. 14:17, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress

Már elfogytak a bérletek a Soundra

Már elfogytak a bérletek a Soundra

Már az első napon majdnem teltház volt a Heineken Balaton Soundon.

 

Az indító napon elfogytak a bérletek, s a napijegyből is csak pár száz maradt a pénztárakban. 27 ezren voltak csütörtökön a zamárdi szabadstrandon.

Óriási a buli a zamárdi szabadstrandon, valóban itt van mindenki, aki számít. Olyannyira nagy az érdeklődés, hogy már a nyitónapon elfogytak a bérletek, péntektől már csak napijegyeket lehet kapni a Heineken Balaton Soundra, ami idén ötödik alkalommal hívja a Balaton-partra a látogatókat. A napi látogatószámot – a bent dolgozókkal együtt – 27500-ban maximalizálták a fesztivál rendezői, úgyhogy az első napon pár száz híján teltház is volt.

A második napon a Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertjével kezdődik a nap a fesztivál legnagyobb színpadán. Krisáék délutáni ska fiesztája után ismét a hip-hop-é a főszerep a Heineken Nagyszínpadon, hiszen fél hétkor már a fantasztikus OutKast-páros egyik tagja, Big Boi lép fel a helyszínen. Big Boi hip-hop bemutatója után egy vérbeli popsztárt láthattok a HBS Nagyszínpadán. Mika a kortárs könnyűzene egyik legtehetségesebb előadója, aki várhatóan legnagyobb slágereit előadva szórakoztat majd minket este nyolctól, a Portishead koncertje előtt. A Portishead a bristoli trip hop legragyogóbb ékköve, egy párhuzamos világból idekerült monolit, melynek csodálatosan csillogó, éjfekete felületein megjelenik mindaz, ami a kortárs zenében igazán fontos: miniatűr és monumentális, szomorú és magasztos -írják közleményükben a szervezők.

OrientPress Hírügynökség
Kép: OrientPress Hírügynökség / archívum
 

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.