Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Február 05. 13:28, vasárnap | Helyi
Forrás: vmeteo

Marad a havazás

Marad a havazás

Jelentős enyhülésre a jövő hét végéig nem sok esély van.

Vasárnap átmeneti csapadékszünet valószínű, sok lesz felettünk a felhő, több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Mérséklődik a szél, a hőmérséklet csúcsértéke -8°C körül alakul.

Hétfőn és kedden egy újabb mediterrán ciklon okozhat havazást, élénk északnyugati szél, hófúvás is keserítheti az utakon közlekedők életét. -10°C várható egész nap, melyet az élénk északnyugati szél és az általa felkapott hópelyhek miatt kellemetlenül hidegnek érzünk.

Szerdától már nem várható csapadék, felszakadozik a felhőzet és tovább hűl a levegő. Amennyiben kellően vastag, összefüggő hótakaró alakul ki a következő 4 napban, úgy a jövő hét második felében nem lesz ritka a -20°C alatti minimum hőmérséklet sem. Nappal is nagyon hideg lesz, a hőmérsékleti csúcsértékek nem érik el a -5°C-ot.

Időjárási adatok online, az infoveszprem.hu-n!



Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe