Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Január 25. 06:59, szerda | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Íme a tökéletes városi autó - FOTÓK

Íme a tökéletes városi autó - FOTÓK

Bemutatkozott a Volkswagen Up! ötajtós változata.

A Lupo megszűnésével a Volkswagen harc nélkül engedte át a legkisebb kategória vásárlóit a konkurenciának. Ezek a gondtalan évek viszont a tavaly szeptemberi Frankfurti Autószalon alkalmával véget is értek, amikor is a wolfsburgi óriás visszatért, hogy visszavegye az őt megillető piaci részesedést.

Az Up! bemutatója után jogosan fájhatott az ellenfelek feje, hiszen a jelenlegi legjobb városi kisautó született meg. Első körben a háromajtós változattal ismerkedhettünk meg, de most, néhány hónap késéssel megérkezett az ötajtós is.

Az újdonság igazi jelentősége, hogy még tovább fokozza a praktikumot, ami már eddig is az Up! egyik legnagyobb erényének számított. A plusz két ajtót és a vízszintes övvonalat leszámítva túl sok különbséget aligha találnánk a két variáns között, még a külső és belső méretek is teljesen megegyeznek. A 2,41 méteres tengelytáv sem változott, és szerencsére a kategóriában igen jónak mondható 251 literes csomagtér sem lett kisebb.

A cikket tovább olvashatja az Autolabor.hu oldalon.

Címkék: Volkswagen Up!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.