Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2022. Október 13. 09:24, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Még életben a remény!

Még életben a remény!

Bár csak a 3. hely sikeredett az Ózd Ralin, a Vincze-Németh párosnak, pedig győzni szerettek volna, de még maradt remény a bajnoki címre az évadzáró Zemplén Ralin, Vincze pedig az utolsó gyors végéig harcolni érte.

Több teszttel is készültek az ózdi versenyre, sikerült kiküszöbölni egy év eleje óta fennálló hibát is és hatalmas harcban, a győzelmet csak az utolsó gyorsokon elveszítve lettek harmadikak, így semmiképpen nincs ok a csalódásra.

Vincze Ferenc:
„Összességében jól sikerült a verseny, ugyanis előrébb léptünk a kocsi beállítása terén. Sokkal jobban fordult a Skoda a kanyarokban, mint korábban, végre megszűnt az eddig tapasztalt orrtolás. Nagyot csatáztunk a dobogós helyekért, tizedek döntöttek közöttünk sokáig, ám az esti két gyorson nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt szerettem volna. A lámpákkal is gond volt, én is bátortalanabb lettem, így végül harmadikok lettünk. Az olyan utakon jól mentünk, amelyek a Zemplén Rallye-n is várnak ránk, ezért optimistán várjuk az utolsó bajnoki megmérettetést. Még megvan az esélyünk a bajnoki címre, így egy pillanatig sem adjuk fel. Amíg a matematika szerint nyerhetünk, addig hiszünk a győzelmünkben. A célban értesültem a tragikus balesetről, szeretnék az elhunyt családjának és barátainak részvétet nyilvánítani”

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Nagyon kemény csata volt, le a kalappal mindenki előtt, hogy hiba nélkül lehozták a versenyt. Nincs ok a panaszra, csak a világbajnok és az eddig is gyors, de az ERC csaták után még magabiztosabb Mixiék végeztek előttünk nagyon kis különbséggel. Ferike nagyon szeretne bajnok lenni, erre még van sansz, hiszen a Zemplén Rali 1,5-ös szorzóval zajlik. Engem is lesújtott a verseny végi baleset, részvétem a hozzátartozóknak.

A V&Cs Racing együttműködő partnerei:
Sun&Fun Holidays, Generalkommandó, Hetech Trend Kft., LD Trans Logisztika Kft., Autóflex Kft., Multiprogres B.R. Kft., Sütödetech Kft., Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft., Villumen Kft., Aqua-Start Kft., Il Pastaio, Last Call Travel, Kapacitás Kft., DATA-M.

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 26. 06:53, csütörtök | Sport

Súlyos magyar vereség Dániától a negyeddöntőben

A magyar férfi kézilabda-válogatott 40-23-ra kikapott a címvédő Dániától az olimpiai kvalifikációs világbajnokság negyeddöntőjében, szerdán Stockholmban.

2023. Január 25. 13:52, szerda | Sport

Messi mégis távozhat a PSG-ből

Sajtóhírek szerint fordulat állhat be Lionel Messi ügyében és a hétszeres aranylabdás futballista mégis távozhat a Paris Saint-Germain együttesétől.

2023. Január 24. 12:36, kedd | Sport

Gareth Bale jövő héten elkezdi golfpályafutását

Jövő héten megkezdi golfpályafutását a labdarúgó-karrierjét két hete lezáró Gareth Bale.

2023. Január 24. 06:36, kedd | Sport

Dánia lesz a magyarok ellenfele a negyeddöntőben

A címvédő Dánia lesz a magyar férfi kézilabda-válogatott ellenfele a szerdai, stockholmi negyeddöntőben az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.