Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 19. 18:18, hétfő | Helyi
Forrás: napló online

Meghalt a múlt héten megütött férfi

Meghalt a múlt héten megütött férfi

A napokban a kórházban belehalt sérüléseibe az a férfi, aki beverte a talajba a fejét december 10-én az egyik hipermarket étterme előtt, amikor egy ittas férfi megütötte - tájékoztatott a rendőrség.

Ahogy korábbi cikkünken beszámoltunk róla, egy veszprémi hipermarketben szóváltásba keveredett egymással két férfi, és a 42 éves vácrátóti férfi,a vita hevében őt egy alkalommal arcon ütötte.

A rendőrség az ügyben halált okozó testi sértés miatt nyomoz egy 42 éves vácrátóti férfi ellen. Az ütés előtti konfliktust az okozta, hogy egy ittas állapotban lévő férfi salátát vett az ebédjéhez, és a salátabár tolóajtaja a földre esett, összetört. A férfi az okozott kár rendezése nélkül akart távozni, a törzsvendég utána igyekezett és kérte a kár megtérítését. Ekkor érte a váratlan ütés, amely hatására a 49 éves sértett az áruház bejárata előtt a földre esett, úgy, hogy koponyája a talajhoz csapódott. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, amibe később belehalt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.