Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Szeptember 20. 11:29, kedd | Helyi sport
Forrás: mti

Megműtötték Fazekas Nándit!

Megműtötték Fazekas Nándit!

Súlyos bokatörést szenvedett és már meg is műtötték Fazekas Nándort, a bajnok MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának válogatott kapusát.

A klub keddi bejelentése szerint Fazekas a hétfői edzésen sérült meg, és még éjjel megoperálták.

"A sérülés mindig rosszkor jön, de ez most különösen rossz pillanatban történt. Nehéz alapozáson vagyunk túl, javában folyik a bajnokság, két hét múlva pedig kezdődik a BL. Most mutathattam volna meg igazán, milyen formában vagyok" - mondta Fazekas. Hozzátette: az orvosok szerint már szerdán hazamehet, és bár hat hétig "mankóznia" kell, azért speciális gépekkel tovább tréningezik.

A műtétet végző dr. Mahunka Zsolt megjegyezte: biztos, hogy hosszú kihagyás vár Fazekasra, hiszen ilyenkor minimum hat hétig teljesen tehermentesíteni kell a sérült testrészt. Hat hét után lehet bármit érdemben nyilatkozni a felépülés várható idejéről.
Az NB I-ben hat mérkőzés után százszázalékos MKB Veszprém október 2-án rajtol a BL-ben, és a lengyel Kielce otthonában lép pályára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás