Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 18. 10:56, vasárnap | Helyi
Forrás: VMRFK

Megnövekedett balesetveszély

Megnövekedett balesetveszély

Fokozottan figyeljünk a közlekedésben!

A mai napon érkezett viharos erejű szél esetenként fákat dönthet ki, illetőleg ágak gallyak törhetnek le és hullhatnak rá a közutakra. Ezek váratlan akadályokként jelentkezhetnek a közlekedők számára, késői észlelés esetén akár pánikreakciókat is kiválthatnak, különösen a sötétedést követő órákban.

Az éjszaka folyamán, illetőleg szombaton várható havazás szintén jelentősen megnehezítheti a közlekedést, a hirtelen változó útviszonyok, a csúszásveszély miatt.

Kérjük az útnak indulókat, hogy csak a téli közlekedésre megfelelően felkészített járművekkel vegyenek részt a forgalomban és a lehetséges veszélyekkel számolva, óvatosan (mérsékelt sebességgel, nagyobb követési távolságot tartva, fokozott figyelemmel stb.) közlekedjenek!

Címkék: közutak, veszély, vmrfk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: