Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. November 30. 06:04, szerda | Helyi
Forrás: Veszprémi Állatvédő Egyesület

Menhelyi kutyák karácsonya

Menhelyi kutyák karácsonya

Téli sétát szervez az állatbarátoknak a Veszprémi Állatvédő Egyesület, hogy a menhelyi kutyáknak is legyen egy nap ünnep!

A Veszprémi Állatvédő Egyesület, 2011. december 10-én, szombaton14 órára sétára hívjaaz állatbarátokat, gazdikat.Az őszi sétához hasonlóan a Gulya-dombon tesznek a kutyák és az ideiglenes gazdákegy óráskönnyed sétátés közben lehetőség nyílik beszélgetésre, ismerkedésre.

Csatlakoznakaz Alfa Dog Kutyaiskola jólnevelt vagy éppen most nevelődő négylábúi is, valamint a velünk szimpatizáló gazdák.Szóba kerülnekaz éppen aktuális kutyás tapasztalatok, lehet kérdezni a kutyaiskola oktatóitól, illetve az állatvédőketis lehet kérdezni az egyesület munkájáról. Ez a séta a menhelyi kutyák számára már önmagában is ajándék, mert minden velük töltött percért rendkívül hálásak. Ők a mindennapjaikat mini menhelyünkön töltik, valamelyik már évek óta sajnos hiába vár gazdára.

Aki teheti, kérjük lepje meg a kutyáikat és cicákat egy kis finom táppal, egy zacskó jutalom falattal vagy pár konzervvel. Az egyesület kérése, hogy mindenki hozza el ezeket az ajándékokat a sétára, amit utána kivisznek a kennelben váró társaiknak is.

Legyen nekik is Karácsonyuk, gondoljunk rájuk is, akiket elhagytak, kiraktak, akiktől megszabadultak és ezáltal kilátástalan sorsra ítélek. Jelenleg a gyepmesteri telepen és a menhelyen összesen 43 kutya és 10 macska vár szerető gazdára!

Póráz, oltási könyv legyen mindenkinél, szeretettel várunk minden Állatbarátot, olyanokat is, akiknek még nincs kutyájuk, macskájuk, de tervezgetik, hogy szeretnének, olyankokat is, akik önkénteskednének a jövőben, illetve olyanokat, akik csak egyszerűen egyet sétálnának és beszélgetnének.

A helyszín: a Gulya-domb felső szakaszánál lévő parkoló.

Várnakmindenkit szeretettel az állatbarátok!

Galériánkban kedvcsinálónak megtekinthetőek az őszi séta képei!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás