Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2011. Július 19. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Merész kép Hollywood vadvirágáról

Merész kép Hollywood vadvirágáról

Lindsay Lohan kedvenc fotósával megünnepelte szabadulását, egy nem éppen szívmelengető és családbarát képsorozattal.

Akárhányszor csak elítéli a bíróság Lindsay Lohant, mindig megnő a kereslet a fotósok körében iránta, és ilyenkor általában emlékezetes művek születnek a visszafogottságot csak a szótárból ismerő botrányhősnőről. De nincs ez másképp a szabadulásakor sem, és miután pár hét már eltelt a házi őrizete vége óta, kedvenc fotóművészével munkába álltak. A remek fantáziával megáldott Tyler Shields ezúttal egy férfi és egy nő közti kapcsolat utolsó szakaszát örökítette meg rendhagyó módon, vérrel, és természetesen erotikával. Ez utóbbi pedig annak ellenére kissé durva, hogy semelyik intim testrésze sem látható LiLónak. De ahogy partnere, Spencer Falls megmarkolja az egyik mellét, az nem éppen kifinomult mozdulat.

Viszont még mindig könnyedebb megemészteni Shields és Lohan eme kooperációját, mint a korábbiakat. Az előző bíróság által elrendelt raboskodása környékén egy vérfürdő munkacímen futó anyagot hoztak össze, amit le is tiltottak jó néhány magazinban.

Címkék: Lindsay Lohan

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.